Suksess med kjoler fra Nederland for Trendpartner

Trendpartner har hatt stor suksess med sitt nederlandske merke Place du Soleil.

Merket har kun en sommerkolleksjon i året og den er helt magisk, forteller Monica Mathiesen Snedsbøl. - De aller fineste kjoler, topper og skjørt for sommeren i de vakreste farger og print. De bruker fine kvaliteter som bomull og viscose og snittene er god, fortsetter hun.

- Dette passer alle og kjolene nærmest «løper» ut av butikk, forteller forhandlerne våre. Nå viser vi en helt fantastisk kolleksjon for sommeren 2022. Place Du Soleil klarer det magiske – å lage hver kolleksjon enda litt finere enn forrige. Og de har også tilbehør for et ekstra kult look, , sier hun entusiastisk.

Nytt dansk skomerke

Phenumb Copenhagen er nyeste tilskudd hos Trendpartner. - Det danske skomerket har på kort tid blitt populært og ettertraktet, forteller Monica Mathiesen Snedsbøl. - De er superflinke på trender og kvaliteten er på topp, fortsetter hun.

- Phenumb er en del av et firma som har drevet med skoproduksjon i mange år så de har høy kompetanse og lang erfaring. Når de i tillegg har mulighet til å produsere og levere i sesong, samtidig som prisene er gode, så vet vi at dette blir en suksess hos oss, forteller hun. Trendpartner viser både levering for høst og sommer i Maridalsveien 87.

Powered by Labrador CMS