Daglig leder i Kongsvingers Golfklubb, Daniel Larsson, og Tekstilforums redaktør Ove Hansrud ønsker velkommen til Motegolfen 5. juni.

Gjør deg klar for Motegolfen 5. juni!

– En uhøytidelig konkurranse og en hyggelig, sosial samling og et avbrekk i en travel hverdag. Det er målet med Motegolfen, som arrangeres på Liermoen golfanlegg ved Kongsvinger 5. juni., sier redaktør Ove Hansrud.

Publisert

- Motegolfen er et tilbud til alle aktører i motebransjen, enten de er leverandører, butikkdrivere, ansatte eller pensjonister. Vi vil gjerne ha med oss både de som jobber med tekstil, sko, livsstil, accessoirer og sport. Og ta gjerne med ektefelle/partner, sier han.

Dessverre måtte vi av ulike grunner utsette arrangementet i fjor høst, men nå satser vi på nytt, og håper at en haug av motefolk tar seg tid til å nyte en fin forsomemrdag på en av landets fineste golfbaner.

Solide partnere

Tekstilforum har fått med seg solide samarbeidspartnere. GANT og Svein Transeth Sportswear er hovedsponsor, og foreløpig har Oscar Jacobson, Signal og Meyer tegnet seg som hullsponsorer.

- Men vi har plass til mange flere, og vi kommer til å legge inn en rekke delkonkurranser underveis, som closest to pin, longest drive og noen overraskelser, sier Hansrud.

Shotgun-start

Hensikten er å få en trivelig dag på golfbanen med en smule konkurranseinstinkt, men først og fremst et hyggelig møte med bransjekolleger. Det legges opp til shotgun-start klokken 11.00, slik at alle blir ferdige omtrent samtidig og dermed får god anledning til å mingle og treffe hyggelige kolleger

Det legges opp til spill med fullt handicap, med fire klasser: Over og under 18 i handicap fra gul og rød tee. Alle får med seg mat og drikke ut på runden, og det hele avsluttes med premieutdeling og et varmt måltid. Hele pakken inkludert greenfee, påmeldingsavgift og mat koster 1100 kroner.

Siste frist for påmelding er 25. mai, men vi vil gjerne ha din påmelding så raskt som mulig, til ove@askmedia.no.

For mer informasjon, ring Ove Hansrud, tlf. 90912121.

Powered by Labrador CMS