Ny Bergans-butikk i Nordre gate, midt i Trondheim sentrum
Ny Bergans-butikk i Nordre gate, midt i Trondheim sentrum

Bergans-butikk i Trondheim

Til høsten åpner Bergans brand-butikk i Trondheim.

Publisert

Butikken får adresse Nordre gate 12 og blir med det liggende midt i hjertet av Trondheim. Planen er å åpne i løpet av august.

Ifølge Anett Kolstad, som er Retail Director i Bergans, har de vært på utkikk etter ledige butikklokaler i Trondheim en god stund.

– Vi har ventet på at det perfekte lokalet og plutselig dukket Nordre gate 12 opp med alt vi ønsket oss. Vi er veldig glade for at vi nå har landet en leieavtale med E.C Dahls Eiendom og gleder vi oss til å bygge en ekte Bergans-butikk i disse spennende lokalene, sier Kolstad.

Bergans’ Brand Store Trondheim vil by på nesten 370 kvadratmeter med turglede. I en tid der mange butikker opplever hard konkurranse fra netthandelen ser Bergans viktigheten av fysisk tilstedeværelse.

– De fysiske butikkene våre gir en nærhet til merkevaren som det er vanskelig å skape digitalt. Dette skal være Bergans’ hjem i Trondheim. Her skal du bli inspirert til å komme deg ut på tur, få førsteklasses produktkunnskap og selvsagt finne byens bredeste Bergans-utvalg, forteller Kolstad.

De senere årene har Bergans vært en pådriver for sirkulære tjenester i egen bransjen og selv satset tungt på produktreparasjon, retur og bruktsalg, redesign og av utleie av produkter. Butikken i Trondheim kommer til å tilby utleie og salg av brukte og redesignede produkter. I tillegg vil de ta imot produkter til reparasjon.

Fra før har Bergans flaggskipbutikk i Oslo og brand-butikker i Bergen, Tromsø og på Ski Storsenter. Bergans har også tre outlet-butikker i Norge, én i Sverige og én i Tyskland.

– Vi har ønsket oss en butikk i Trondheim lenge og endelig kommer vi hit. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med byen og alle aktive og turglade folk som bor her, avslutter Kolstad. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS