Lager 157 etablerer seg i Oslo

Etter kraftig vekst i Sverige er det nå klart for den svenske retailkjeden Lager 157 å ekspandere internasjonalt. Butikkåpningen sentralt i Oslo, i midten av mars, blir startskuddet for ekspansjonen utenfor Sveriges grenser.

Publisert

– Vår visjon og vårt arbeid med å forenkle motebransjen går nå videre utenfor Sveriges grenser. Vi har jaktet på lokaler en lengre tid. Å nå kjøre i gang i Norge er i tråd med vår forretningsplan. Det føles inspirerende og utviklende for hele virksomheten, sier adm. direktør Stefan Palm i en pressemelding.

I Møllergata 4

Butikken, som er 900 kvadratmeter stor og på bakkeplan, ligger i Møllergata 4 og er nabo til Glasmagasinet.

– Det er midt i det myldrende Oslo, der mennesker lever og jobber. Vi har allerede i dag etablert en viss kontakt med nabolandet, ikke minst gjennom våre grensehandelsbutikker iTocksfors og Charlottenberg. Nå er vi klare for å møtes på ordentlig.

Stor framgang

Lager 157 satser på jeans og basicklær. Basic-sortimentet fokuserer på de viktigste plaggene. Allerede i dag kommer det inn spørsmål, både til vår kundetjeneste og gjennom sosiale medier, med ønsker om leveranser av e-pakker til Norge.

– Vi tror at vår forretningsmodell og konseptet med denim og basic-klær kommer til å lykkes i Norge og i Oslo. Men vi er ydmyke til at det krever mye arbeid og engasjement for å skapekjennskap til varemerket i et større perspektiv i et nytt land, sier Stefan Palm.

Butikken i Oslo åpner 14. mars. – Det her blir veldig spennende. Nå skal vi ta Oslo med storm, sier Mattias Wik, eventansvarlig hos Lager 157.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS