Fortsatt minus for Noa Noa

Danske Noa Noa fortsetter nedturen og leverer enda en gang et årsresultat med tilbakegang og røde tall på bunnlinjen. Resultat før skatt er på minus 23 millioner danske kroner.

Publisert

Noa Noa designer og produserer klær og tilbehør til barn og dame. Selskapet har 66 egne butikker, 76 franchisedrevne butikker, webshop og engrossalg til multibrandbutikker i mer enn 20 land.

Noa Noa eies i dag av NNCG Holding ApS, som kjøpte virksomheten av kapitalfondet Axcel i desember i fjor. De nye eierne har tilført 17,3 millioner danske kroner i ny kapital og reforhandlet og forbedret de kredittmessige forholdene til Nordea.

Virksomheten har hatt nedgang i både retail og wholesale, men har hatt vekst i netthandel Nedgangen i retail skyldes blant annet at flere butikker er stengt på grunn av for svak lønnsomhet. Totalt ble et stengt 35 monobrandbutikker i 2014 mens det bare ble åpnet 9 nye.. De nye eierne er skuffet over resultatet og regner med at også 2015 vil være preget av konsolidering med fall i omsetningen. Inntjeningen forventes å være på nivå med 2014. Men de forventer vekst og bedre lønnsomhet i 2016.

Powered by Labrador CMS