Norsk løsning skal sikre Gina Tricot

Motekjeden Gina Tricot har valgt norske Infratek Security Solutions som leverandør av avanserte løsninger for kameraovervåking. Avtalen gjelder alle Gina Tricots butikker i Norge, Norden og Europa.

Publisert

Roy Tuhus

Den svenske motekjeden Gina Tricot har cirka 180 butikker fordelt på fem markeder: Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Inkludert en betydelig salgsandel via internett, når kjeden i dag kvinner i 28 land over hele Europa.

For å sikre sine butikker og produkter har Gina Tricot valgt å investere i et kameraovervåkingskonsept som knytter sikkerhet og forretningsverdi tett sammen. Valget av leverandør falt på norske Infratek Security Solutions, som ifølge avtalen skal levere en tilpasset kameraløsning basert på Mirasys VMS- plattformen, hvor en sentralisert funksjon sikrer gjennomgående kvalitet i hele kjeden.

– Vi valgte Infratek som samarbeidspartner fordi deres kameraløsninger gir oss den kvalitet vi søker. De har høy kompetanse, og drives av et ønske om å skape langsiktige relasjoner og kreative ideer som gir oss kostnadseffektive og smarte løsninger, sier Fredrik Eriksson, konsernsikkerhetssjef hos Gina Tricot.

Eriksson mener Infrateks velutviklede nettverk av leverandører og partnere med høy servicegrad gjorde det attraktivt for dem å skrive avtale for så vel Norge og Norden, som for øvrige land.

– Muligheten for å utvide vårt langsiktige partnerskap med et kameraovervåkingskonsept som effektiviserer lønnsomhet og bidrar til tryggere arbeidsplasser, er både givende og spennende for oss. Gina Tricot har et forhold til sikkerhet som er preget av innovasjon og langsiktighet. Å kunne bidra til dette arbeidet betyr mye, sier Roy Tuhus, nordisk direktør for produktledelse og forretningsutvikling i Infratek Security Solutions.

Powered by Labrador CMS