metro-kobenhavn
metro-kobenhavn

Transportsamarbeid skal styrke moteuka

De tre motemessene CIFF, Gallery og Vision vil under den kommende moteuka i København samarbeide om gratis inngangsbillett og transport mellom messene.

Publisert

Ved ankomst til København kan alle forhåndsregistrerte messegjester kjøre gratis med metroen. Foto: colourbox.com

Det nye samarbeidet innebærer gratis adgang på messene for bransjefolk, og gratis metro- kjøring samt shuttleservice mellom messelokasjonene.

Vil gi flere besøk

Tiltaket skal bidra til å gjøre København til en unik internasjonal messeby, skriver Vision i en pressemelding.

– Med samarbeidet blir det gratis, effektivt og enkelt å være innkjøper på messene i København. Det vil uten tvil få flere til å bli lengre og besøke flere messer, sier messedirektør for Gallery, Christian Gregersen, i pressemeldingen.

Krever forhåndsregistrering

Gratis adgang kommer til å gjelde for alle bransjefolk som registrerer seg i forkant av moteuka, som arrangeres fra 30. januar til 3. februar. Og man trenger bare å registrere seg på én av messene, da denne billetten også vil gi adgang til de to andre.

Ved ankomst til København kan alle forhåndsregistrerte messegjester kjøre gratis med metroen, og etter et messebesøk er det fritt frem å benytte seg av shuttletransporten mellom de tre messelokasjonene.

– Vi sørger for transport i miljøriktige biler mellom de tre messene, og sender med dette et positivt og dansk signal. Det er viktig for både innkjøperne og messene at byen fungerer og er bundet sammen, slik at det blir enklest mulig for de besøkende, sier Natasha Skou, PR- og marketing manager for Vision.

Bransjeorganisasjon bidrar

Kristian W. Andersen, fashion & design direktør ved Bella Center, påpeker at de tre messene konkurrerer om både utstillerne og om å trekke til seg de besøkende.

– Konkurransen er med på å holde os skjerpet og oppdaterte. Men ellers handler det om å skape en logistikk som fungerer, slik at det blir enkelt å være både gjest og utstiller i København, sier han i pressemeldingen.

Transport- og inngangssamarbeidet støttes av bransjeorganisasjonen Dansk Mode & Textil.

– Det er naturlig for oss å støtte tiltak som gjør det enklere å være innkjøper og som dermed styrker København som en unik moteby. Utviklingen vil også smitte over på den danske motebransjen, og dermed gagne en av landets største eksportvirksomheter, sier As Øland, kreativ sjef i Dansk Mode & Textil.

Moteuka i København avholdes 30. januar til 3. februar, og de tre messene finner sted på følgende lokasjoner:

Besøk nettsida til Copenhagen Fashion Week her

"
  • I etterkant av moteuka arrangeres en fornyet utgave av livsstilsmessa Formland i Herning- Les mer her
  • "

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS