fashionforwardforside
fashionforwardforside

Norge som motenasjon?

Lulu Kennedy er kjent for å hjelpe unge designere opp og frem, og kalles ofte motens «fairy godmother» . I november gjester hun NFI sitt bransjeseminar Fashion FORWARD for å dele sine råd for hvordan designere skal komme seg opp og frem – og hva hun mener må til for at Norge skal bli en sterk motenasjon.

Publisert

Da Fashion Forward ble arrangert i fjor, var det med et fullsatt lokale og fornøyde deltakere.

Norwegian Fashion Institute arrangerer bransjeseminaret Fashion FORWARD for andre gang den 8. november, og en av foredragsholderne denne dagen blir Lulu Kennedy. Gjennom initiativet Fashion East har hun hjulpet frem flere unge designtalenter, blant annet suksesser som Gareth Pugh og Henry Holland. For sitt bidrag til Storbritannias moteindustri ble hun i 2012 utnevnt til Member of the British Empire av Dronning Elisabeth.

På seminaret vil Kennedy fortelle om moteentreprenørskap og hva som skal til for å fange hennes oppmerksomhet. I samtale med Ida Eritsland vil hun også fortelle om hvordan Fashion East har vært en stor bidragsyter til å sette London på mote-kartet en gang for alle. Hun vil gi innblikk i arbeidet sitt og fortelle om designerne hun har jobbet med. Sist, men ikke minst vil Kennedy dele sine gode råd for hvordan designere skal komme seg opp og frem – og hva hun mener må til for at Norge skal bli en sterk motenasjon.

(nfi.no)

"

Last ned informasjon om Fashion Forward her

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS