christian-gregersen.png

- Norske designere får gratis visninger!

- På vegne av Gallery og CIFF tilbyr jeg norske designere gratis visninger hos oss på messen i august. Vi trenger nordmenn, og nordmenn trenger København, sier Christian Gregersen i Gallery i København.

Publisert

Christian Gregersen

- De norske designerne som ønsker det, skal få vist fram sine kolleksjoner gratis. Vi står for showscene og modeller. Det designerne må ordne selv, er styling, koreografi og DJ. Den eneste betingelsen er at de har stand hos oss, sier Gregersen.

Det har aldri vært mangel på ideer og vyer hos mannen bak Gallery. Nå er han enda mer opptatt enn før av å få med seg både nordmenn, dansker og svensker til å bygge videre på København som Skandinavisk motehovedstad.

– Vi er for små til å konkurrere med hverandre. København er størst i dag, og vi må samarbeide om å befeste stillingen og vokse videre sammen, sier han.

- For norske designere vil København være en fantastisk plass så få vist seg fram på. Her er dere halvveis på hjemmebane. Det er mye bedre enn å prøve seg på bortebane, som for eksempel Paris. Her har dere alle muligheter, og vi hjelper dere gjerne, slår Gregersen fast.

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

Redaktør:
Georg Mathisen
90 93 28 97