christinehargin

Norrøna innleder verdensmester-samarbeid

Den svenske verdensmesteren og frikjøreren Christine Hargin er nyeste tilskudd i Norrønas team av ambassadører.

Publisert

I år gikk Christine Hargin til topps i Freeride World Tour, med førsteplass i Røldal i Norge og Verbier i Frankrike. Fremover skal hun samarbeide tett med Norrøna.

- For meg er det utrolig spennende å jobbe med Norrøna. De lager produkter som både er funksjonelle og ser bra ut, og jeg får bruke plagg som er spesielt tilpasset frikjøring. Jeg skal også være en del av prosessen videre, ved å gi tilbakemelding på klærne og jobbe med designteamet i videreutviklingen av produktene, sier Christine Hargin i en pressemelding.

Norrøna har allerede knyttet til seg flere kjente ambassadører innen frikjøring, som Giuliano Bordoni, Bruno Compagnet og Even Sigstad, og er svært fornøyd med å nå få med seg Hargin på laget.

- Vi har lenge sett etter en ny skiambassadør som kan representere oss på et internasjonalt nivå, og vi fant den perfekte ambassadøren i Sverige! Vi liker Christines aggressive kjørestil og hennes holdninger til sporten. Christine er en av de beste skikjørerne i verden, noe hun virkelig beviste under forrige sesong ved å vinne Freeride World Tour. Hun skal representere Norrøna med klær fra storfjell- og backcountry-kategorien. Vi planlegger å la henne kjøre så store og bratte linjer som mulig, slik at hun får utviklet seg videre som skikjører, samtidig som hun får testet ut vårt mest tekniske konsept for storfjellskjøring, Lofoten, sier Chris Holter, Team Manager i Norrøna.

Powered by Labrador CMS