baronen
baronen

Bulldog-show til ettertanke

Stilig og feminint. Stilig og maskulint. Og et skikkelig fargesprakende, underholdende og tankevekkende Baron von Bulldog-show som avslutning. Et åpningsshow md smell i på Oslo Trend mandag kveld.

Publisert

Underholdende og til ettertanke av Baron von Bulldog

Baron von Bulldog alias Kjell Nordstrøm har alltid vært en provoserende fargeklatt. Han påstår selv at han avgikk med døden som designer for seks år siden. Men mandag «sto han opp igjen». I et fantastisk show dedikert til sin gode venninne, avdøde Kikki Sørum og med et tankevekkende budskap.: - Bare i Oslo kaster vi 19 tonn klær hver dag – det må vi gjøre noe med. En lang rekke spektakulære, morsomme og provoserende antrekk basert på redesign og gjenbruk preget av baronens sikre, kreative og provoserende hånd.

Stilig kraftfullt fra Vikse

Kristine Vikse har laget en myk, feminin, men kraftfull kolleksjon for kvinner i mange aldre. Hun fremhevet både det feminine og det sterke ved den moderne kvinne gjennom sine kolleksjoner. Stikkord: komfortabel, feminin, sofistikert.

Eldbjørg Frank stilte som modell for Kristine Vikse

Et populært innslag blant de yngre modellene på catwalken i Vulkan Arena: Oslo Trend-ildsjel Eldbjørg Frank har en lang karriere bak seg som modell, og hun viste at hun fortsatt behersker kunsten da hun viste noen av Vikses modeller.

Norske vesker og sko

Moo viste vesker med froskjellige musikktemaer.

MOO fra Karianne Sæther er i ferd med å bli et norsk veskemerke med suksess I neste kolleksjon er serie har blitt oppkalt etter hver sin musikksjanger.

Gaarud og Houge

Gaarud og HOuge er et nyt merke fra designerne av ChillNorway.

Gaarud og Houge er behagelige og stilige klær for voksne kvinner. Inspirasjonen til denne kolleksjonen er hentet fra Audrey Hepburn, 60-tallet møter 80-tallet, i Paris.

Norwegian Couture

Johannes Marseth og Nina Welde Friberg har skapt et nytt merke for menn som er opptatt av stil og høy kvalitet.

Stil og komfort

Fra Aphrus visning

APHRUkombinerer den stil og komforten i en ny type, luksuriøs type lett og myk ull. Nøye utvalgte og avanserte ullmaterialer er elegante og praktiske.

Ordføreråpning

Ordfører Fabian Stang åpnet Oslo Trend

Oslo Trend «Tyvstartet» med barnevisning søndag kveld. Mandag ettermiddag klippet ordfører Fabian Stang snoren mellom Brenneriveien og Vulkan og erklærte festivalen for åpnet. Han rettet samtidig en takk til Oslo Fashion Week, som har gjort en stor innsats de siste ti årene.

Ordføreren og pressen fikk en rundtur til de forskjellige delene av Oslo Trend: Denimutstilling, Designer Market hvor en rekke designere selger sine produkter, et marked for barneklær og Project Congo, hvor designer Fam Irvoll og Kirkens Nødhjelp tar et tak for undertrykte og mishandlete kvinner i Kongo.

Powered by Labrador CMS