trinny_floyd
trinny_floyd

Floyd samarbeider med Trinny & Susannah

Floyd har innledet et samarbeid med de britiske TV-personlighetene, journalistene og moteguruene Trinny & Susannah. Samarbeidet vil ta for seg en kjolekolleksjon som vil lanseres i Norge i mai 2013.

Publisert

Kolleksjonen vil selges i Floyd sine egne butikker, samarbeidsbutikker og online. Trinny & Susannah er kjent for å hjelpe kvinner i alle fasonger med å finne en stil og plagg som passer deres kropp og personlighet, og kolleksjonen som lanseres i mai vil inneholde kjoler som er flatterende for ulike kroppsfasonger. - Vi er glade for å tilby våre kunder en spennende kolleksjon som vi er overbevist om vil overraske og glede, sier Tommy Smith, daglig leder i Floyd AS.

Trinny Woodall og Susannah Constantine er to britiske moteeksperter, journalister, TV-personligheter og forfattere. De startet med en fast spalte i The Daily Telegraph som de hadde i over sju år – og fortsatte med BBC / ITV produksjonene “What not to wear” og “Trinny and Susannah Undress the nation”. De har gitt ut flere livstilsbøker med moterelatert innhold som har blitt bestselgere i både Storbritannia og USA – i tillegg til å lansere egne kles- og undertøyskolleksjoner.

Trinny og Susannah har også vært stileksperter på The Operah Winfrey Show. De er i tillegg kjent for TV-serien “Oppdrag Norge” som sendes på TVN/FEM for andre sesong denne våren. Serien sendes også i Sverige, Nederland, Belgia, Polen, Israel og Australia.

Floyd leverer dameklær til over 250 frittstående butikker i Norge. I tillegg har Floyd 11 egeneide butikker og 6 samarbeidsbutikker rundt om i landet. En norsk familiebedrift som ble grunnlagt på midten av 80-tallet med hovedkontor i Holmestrand.

Tommy Smith på lageret i Holmestrand. Foto: Ove Hansrud.

- Floyd er en av de raskeste leverandører av moteklær på markedet, og leverer til enhver tid det som er mote akkurat nå. I vårt varesortiment finner du alt fra hverdags klær til selskaps klær. Floyd designer og utvikler alle klær selv og har egne produksjonssteder rundt om i verden. Vi produserer mest i Europa, noe som gjør at vi har raske leveringer og fornyer varesortimentet hver uke, sier Tommy Smith.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS