Nina-Granerod-lite
Nina-Granerod-lite

Granerød til FWSS

Nina Granerød overtar som kreativ leder i Fall Winter Spring Summer. Hun blir designansvarlig og får det kreative ansvaret for varemerket.

Publisert

Nina Granerød

Granerød kommer fra jobben som design manager hos Bik Bok. Hun er utdannet ved Central Saint Martins College of Art and Design i London. Her gikk hun ut «top-of-class» og fikk vist sin kolleksjon for internasjonal presse.

Hun har jobbet utenlands i fem år, blant annet hos Another Magazine og Vogue i New York og Costume National i Milano. Hun ble ansatt som Trainee i Varner-gruppen like etter at hun var ferdig med studiene, hvor hun raskt jobbet seg inn i stillingen som Design Manager for Bik Bok.

- Det er en stor ære å få jobbe med et norsk designmerke. Jeg ser fram mot å være med på utviklingen av FWSS, sier Granerød.

Fall Winter Spring Summer (FSWW) ble etablert i 2012 og er designet av det Oslo-baserte kollektivet MTHLVT. Den første kolleksjonen, som besto av skjorter, skjerf og luer, ble godt mottatt både i Norge og internasjonalt. FWSS er i dag tilgjengelig i nærmere 100 butikker i Skandinavia og ble kåret til årets norske designer av magasinet Costume.

Powered by Labrador CMS