haust

Haust satser på egne butikker og shop-in-shop

Norwegian Fashion Group og Haust Collection satser på fortsatt vekst, både med engrossalg, shop-in-shop og egne butikker.

Publisert

Butikken i Larvik fikk en god start.

- Haust Collection åpnet butikk på Fritzøe Brygge i Larvik i mai i fjor, og har hatt en meget god start. Fordi butikken bare har et salgsareal på rundt 70 kvadratmeter, valgte vi å ha bare Haust Collection og V-Collection, og det viste seg å bli suksess med i overkant av fire millioner i omsetning og et resultat på 680.000 kroner de første åtte månedene.

Dette gir mersmak. Derfor satser vi på å åpne flere butikker. Den neste kommer på Hvaltorget i Sandefjord i løpet av april, sier Haust.

Satser på shop in shop

I tillegg til flere egne butikker blir shop-in-shopp et satsingsområde. - Vi jobber ut fra filosofien om at engroskundene våre skal tjene mer på å etablere et fastere forhold til oss som leverandør. Derfor jobber vi tettere opp mot våre eksisterende kunder og bygger opp tillitsforhold til nye kunder med vårt shop-in-shop-konsept. Her tilbys det en pakke med full innredning, rabattmoduler, bede kalkyler og hjelp til å opparbeide shop-in-shopen. Veksten gjør at vi skal ansette flere selgere og dekoratører, forteller Haust.

Powered by Labrador CMS