«Kinderegg» fra Fredrikstad

Nyetablerte Skill Design Group i Fredrikstad kommer med det reneste Kinderegget med tre ting på en gang i sine tre kolleksjoner: kjapp og omgående levering med Andrea J, trendy og moteriktig med Divino og etisk og bærekraftig med Pure Etichal.

Publisert

Arne Jæger (t.v.) og Tom Arne Kristiansen.

Bak Skill Design Group står det to erfarne herrer: Arne Jæger og Tom Erik Kristiansen. Kristiansen var med på å lansere Divino på 80-tallet, et merke som fikk et kjempeløft etter en trang start i Kristiansens garasje. Senere var han med på å kjøpe Sportmann og jobbet med Sportjohan i Sverige før han skiftet bransje og jobbet med IT. Nå gjør han comeback i motebransjen, med en relansering av Divino. Jæger har jobbet med design og salg i mange ulike sammenhenger. De to kjenner hverandre godt fra før.

Utfyller hverandre

De tre merkene som Jæger og Kristiansen lanserer er ulike, men utfyller hverandre på en god måte.

Divino er trendy, elegant og sofistikert, produsert i Europa. Andrea J. er mer casual og trendy, rettet mot gruppen fra 25 til 35 år, med omgående levering. – Vi har funnet fram til partnere med meget hurtig og effektiv produksjon som gjør at vi stadig kan komme med nyheter, sier Arne Jæger.

Pure ethical er garantert etisk og bærekraftig kolleksjon produsert i fabrikker med høyeste sertifisering når det gjelder miljø og sosialt ansvar. - Det er en kolleksjon som trenger tid på å etablere seg, og som vi ikke forhaster oss med, sier Jæger og Kristiansen, som slår fast at de har fått en god balanse: - Vi er langt framme på det trendmessige med Divino, kan levere raskt og presist med Andrea og har et bærekraftig og etisk alternativ med Pure Etichal.

Samarbeid med Sportmann

- Vi er en liten aktør, og det passer oss bra, fordi vi kan snu oss raskt og kan jobbe med relativt små marginer, slik at vi kan tilby forhandlerne våre gode kalkyler. Samtidig som vi er en liten, fleksibel organisasjon har vi etablert et nært og godt samarbeid med Sportmann i Fredrikstad. Vi leier lokaler av dem, og Sportmann drifter lageret vårt. Det er en stor fordel for en nyetablert aktør å kunne dra nytte av det profesjonelle apparatet til Sportmann, sier Jæger og Kristiansen.

Powered by Labrador CMS