epilogue-1

Skodesign fra Nåløyet-vinnerne

Epilogue by Eva Emanuelsen og Helene Torp-Holte ble årets vinnere av HENNEs designpris Nåløyet. Som en del av premien har de fått designe sine egne minikolleksjoner for norske Eurosko.

Publisert

Hver kolleksjon består av tre ulike modeller, som er uformet av designerne selv, i samarbeid med innkjøpssjef hos Eurosko, Hilde Tucker. Det er brukt skinn både utvendig og innvendig.

Eva Emanuelsen

Skokolleksjonen fra Eva Emanuelsen består av ankelboots, pumps og flate sko. Alle modellene er laget i ponniskinn, et materiale som også tidligere er blitt benyttet av Epilogue. Skoene har dessuten frostede eller blanke hæler, som står i kontrast til den hårete overdelen.

Eva Emanuelsen uttaler at hun syntes det var kjempegøy å designe sine egne sko. Hun har også planer om å designe flere sko i framtiden.

Helene Torp-Holte, som vant Nåløyet-prisen i kategorien for tilbehør, har hentet inspirasjon fra sine smykkekolleksjoner. Gamle våpen, brynjer, slirer og inngraverte mønstre er elementer som inspirerer Helene, og som hun har overført til de tre skomodellene hun har designet.

Helene Torp-Holte

Eurosko ønsker med dette å støtte og synliggjøre norsk mote.

- Det er spennende tider for norsk design og mote. Vi tror mulighetene for innenlands og utenlands satsning er god for flere norske designere, og ønsker å være med og støtte dette, sier Nina Ekstrøm, salgssjef i Eurosko gruppen.

Skoene koster rundt tusenlappen, og er i butikk 15. mars.

Powered by Labrador CMS