withogwessel_vinter2
withogwessel_vinter2

With & Wessel åpner butikk i Oslo

With&Wessel lanserte sitt merke gjennom egen butikk på Manhattan, New York under Fashion’s Night Out September 2011. Nå åpner de også i Oslo.

Publisert

I februar lanserte Stian Tolnæs og Cathrine i Wessel With&Wessel merket sitt i Norge, med shop in shop på Kemt i Oslo. Foto: Helle Hynne

Siden lansering har merket vært omtalt i Vogue, 3 ganger i New York Times, i Women´s Wear Daily og i New York Post. ”Vårt merke var et av flere merker representert under Ulluken i Oslo, arrangert av Norwegian Fashion Institute og Norilia for 2 uker siden, med egen ullbutikk i Paleet. Tilbakemeldingene på vårt merke var såpass bra at vi ble inspirert til å åpne egen butikk”, sier daglig leder i selskapet Stian Tolnæs.

Satsningen er en pop-up butikk i Paleet på Karl Johan som vil være åpen i en begrenset periode. Imidlertid mener Tolnæs at det er mulig dette kan bli en mer permanent løsning, skulle forholdene ligge til rette for det.

Tolnæs fortsetter: ”I New York bestemte vi oss for å åpne en flaggskipbutikk på prøve i en periode på 2 måneder. Dette har gått veldig bra, så butikken er blitt permanent. Nå ønsker vi å prøve det samme i Norge. Vi har 12 andre butikker som fører With & Wessel i USA, og de melder alle at det er en stor fordel å ha en flaggskipbutikk som referanse. I Norge har vi nå 3 butikker som fører oss fra og med denne høsten. Jeg er helt sikkert på at vår butikk i Paleet vil være et godt referansepunkt også for dem, med økt oppmerksomhet på merket”.

With&Wessel er et Norsk motemerke i 100% ull. Plaggene inkluderer alt fra enkle, ultratynne tank-tops og leggings til designerkjoler og -skjørt. Selskapet er engasjert i store deler av verdikjeden for ullproduksjon og har med dette utviklet stoffer som er meget tynne, med høy komfort og kvalitet. Kolleksjonen er inspirert av norsk ulltradisjon med tynn ull i lag-på-lag:

Åpningen av butikken vil være torsdag 8. november kl 17.00.

Powered by Labrador CMS