OSLO RUNWAY åpnet showrom på Aker Brygge

Onsdag åpnet det første OSLO RUNWAY showrommet i Holmensgate 4 på Aker Brygge.

Publisert

Her kan publikum se, kjenne og prøve en del av antrekkene som ble vist under OSLO RUNWAY. Og det var muligheter for å forhåndsbestille klær fra de designerne som deltar.

Designerne Anne Karine Thorbjørnsen, Admir Batlak, Elisabeth Stray Pedersen, Michael Olestad, Moire og Since stiller ut sine antrekk, og showrommet holder oppe hver dag fram til og med lørdag.

- Vi er opptatt av å gi mote til folket. Sammen med Aker Brygge gir vi designere uten eget showrom en mulighet for å kunne vise seg frem til mannen i gata, sier Ditte Kristensen, prosjektleder for OSLO RUNWAY.

- Vi ønsker å bidra til å åpne dørene og synliggjøre at mote handler om mer enn bare salg i butikk. Vi åpner derfor en utstilling der alle kan se, føle og prøve det som blir vist bak lukkede dører under OSLO RUNWAY. Utstillingen skal bidra til å formidle historiene og arbeidet som ligger bak disse kolleksjonene, og synliggjøre de mange talentene innen norsk mote. Mote til folket er viktig for å bygge en større forståelse og stolthet blant folk, og den støtten er avgjørende for at norsk mote skal kunne vokse, sier Mim Stang, Marketing & Community Manager Aker Brygge

- I utlandet er det vanlig at man etter en visning inviterer innkjøpere for å kunne ta og føle på plaggene som ble vist på catwalken. Vi synes det er spennende at bydelen Aker Brygge vil gi denne muligheten til alle. Det er også viktig for oss å kunne gi et tilbud til de designerne som ikke har eget showrom, avslutter Ditte Kristensen.

Powered by Labrador CMS