Anne Sauri i Bibba utvider med kleskolleksjon i tillegg til sko.

Klær og sko fra Bibba

Anne Sauro i Bibba AS har jobbet utelukkende med sko siden hun etablerte sitt eget merke i 2012, men nå har hun utvidet med en kleskolleksjon.

Publisert

-Lett, luftig og fargerikt, sier hun om den første sommerkolleksjonen. Her er det klær til strandbruk og til hverdag og fest. Kjoler, topper og ponchoer som er behagelige å ha på, og prisene er også behagelige, sier hun. Klærne er produsert i Spania og India.

Bibbas skosortiment vokser. Hun startet med en ganske smal kolleksjon med masse bling og detaljer. I dag er den mye bredere, med rundt 50 ulike modeller i en lang rekke farger. – Det er fortsatt en viss «bling»-faktor på noen av modellene, men her er det alle typer og modeller. Men alle de små detaljene er svært viktige. Trendene tilsier at det blir stadig flere spisse skomodeller. Men det er på ingen måte slutt med runde fronter av den grunn. Her er det stor variasjon. Det er fortsatt mange modeller med frynser, og det blir stadig mer joggesko og fritidssko. Når det gjelder farger har vi nært sagt alle varianter mellom svart g hvit. Valgmulighetene er så å si ubegrensede. Men standardfargene brun og svart går fortsatt godt, og marine blir stadig mer populært, sier hun.

Powered by Labrador CMS