Vanessa X byMAGMALOU

Etter syv år som moteredaktør, ni år som sjefsredaktør og to år som en av landets mest profilerte motebloggere debuterer Vanessa Rudjord som klesdesigner høsten 2017 med egen kolleksjon for det norske klesmerket byMAGMALOU.

Publisert

Vanessa Rudjord X byMAGMALOU vil være å finne i butikk høsten 2017.

– Vi er utrolig stolte over å ha fått et moteikon som Vanessa med på laget. Hun har gjennom en årrekke inspirert norske moteinteresserte magasin- og blogglesere, forteller Marthe Kveli Valeberg og Andrea Johannesen, som sammen står bak merket byMAGMALOU. - Vi ba Vanessa designe en kolleksjon bestående av plagg hun alltid ønsker å ha i klesskapet og som sammen danner den perfekte garderobe. Resultatet ble 14 eksklusive plagg med fokus på kvalitetsstoffer som ull, silke og skinn, forklarer de to.

– Jeg ble skikkelig glad da de ba meg designe en gjestekolleksjon. Jeg har fulgt med på byMAGMALOU siden de debuterte for to år siden og har vært veldig imponert, så det er utrolig gøy å få lov til å være en del av dette, sier Vanessa Rudjord. - Det er selvfølgelig nervepirrende og fallhøyden er stor. Jeg har lagt alt jeg har hatt av bransjekunnskap og sjel ned i kolleksjonen. Jeg tegnet de siste detaljene kvelden før jeg fødte, legger Rudjord til.

Rudjord beskriver kolleksjonen som drømmeplaggene hun aldri har funnet i noen butikk:

– Dette er plagg jeg alltid er på jakt etter. Det kan være den klassiske svarte kåpa som er nesten perfekt, men alltid har hatt feil slag eller feil knapper. Nå har jeg fått laget den akkurat slik jeg alltid har ønsket at noen lagde den. Vi har spikket på hver millimeter for at snittet skal bli perfekt og saumfart stoffmesser i Paris etter de beste og mest eksklusive stoffene, sier Rudjord.

– Dette er utvilsomt vår mest eksklusive kolleksjon noensinne, forteller Valeberg og Johannesen om kolleksjonen.

– Her har jeg endelig fått designet skinnbuksa som både er høy i livet, samtidig som den sitter fint bak. I tillegg har vi MC-jakken som funker til både jeans og festkjoler. Den lille sorte hverdagskjolen i nydelig ullkvalitet, og 40-tallskjolen du alltid kan ty til når du ikke vet hva du skal ha på deg på fest, sier Rudjord.

Powered by Labrador CMS