Anne Karine Thorbjørnsen vant BIK BOK RUNWAY AWARD i fjor.

BIK BOK RUNWAY AWARD fortsetter

BIK BOK fortsetter med å dele ut BIK BOK RUNWAY AWARD (BBRA). Prisen er et samarbeid mellom BIK BOK og OSLRW, hvor ønsket er å løfte fram og anerkjenne unge designtalent og jobben de gjør.

Publisert

En nominasjonsjury vil i disse dager nominere fem designere som får vise fram sine kolleksjoner for publikum og presse torsdag 24. aaugust i Marmorsalen, Sentralen. Etter visningene kårer vinnerjuryen en vinner som mottar en pengepremie på 100 000 kroner. Pengene er øremerket produksjon av ny kolleksjon eller bestilling av varer til salg. Vinneren gis i tillegg en full visning under OSLRW februar 2018, og Bik Bok stiller med en mentor.

I august 2016 vant Anne Karine Thorbjørnsen BBRA prisen, og i februar 2017 åpnet hun OSLO RUNWAY AW17 med en visning på Munchmusèet.

- BBRA har betydd et løft i mitt daglige virke. Den ga meg muligheten til å etablerer en stødigere grunn å jobbe fra og til å realisere produksjon og en voksende profesjonalisme. Det var anerkjennende å vinne prisen og jeg er veldig takknemlig for alle som heiet og jobbet med meg, sier Anne Karine Thorbjørnsen, som denne gangen sitter i nominasjonsjuryen.

Den består i tillegg av Maiken Winther (Stylist, tidligere moteredaktør for danske Costume), Siv Støldal (Designer, utdannet ved St Martins, London), Elise By Olsen (Redaktør Recens og Wallet), Trine Hisdal (Fotograf) og Jan Svean (Eier og innkjøper SVEAN).

Powered by Labrador CMS