Mette med egenproduserte kjoler og sko

Mette Bergstøl i Metteagenturer har gjort flere spennende endringer i firmaet sitt og tilbyr nå egenproduserte kjoler og sko.

Publisert

Hun forteller:

Sommeren 2018 solgte jeg veldig mye kjoler fra de forskjellige merkene jeg var agent for. Jeg syntes jeg manglet fine sko til disse kjolene, så derfor bestemte jeg meg for å designe egne sko/espadrillos. Etter mye research fant jeg en liten, familiedrevet fabrikk i Hellas som kunne produsere skoene for meg. Første leveringen kom i fjor, og de fikk en fantastisk respons. På messene i august i fjor og februar i år fikk jeg svært mange bestillinger på skoene. Jeg har foreløpig laget dem i 12 forskjellige farger og tilpasser fargene etter hva som er riktig i forhold til trendene.

I november 2018 bestemte hun seg for å reise til India for å besøke fabrikker og starte egen produksjon av kjoler og smykker.

- Jeg hadde kontakt med en fabrikk som hadde produsert kjoler for meg sommeren 2018, men haddeogså avtaler med andre, så jeg kunne se hvordan de forskjellige jobbet og ikke minst arbeidsforholdene til arbeiderne. Dette ble en fantastisk opplevelse med alle de fine menneskene jeg møtte. De første prøvene kom inn til messen i februar .

- I mars reiste jeg til Palma Mallorca , som er min andre hjemby , hvor jeg hadde booket fotograf , modeller, frisør og make-up artist til mitt første fotoshoot med kjoler og sko. Senere har hun hatt fotoshoot i Oslo. For meg er bilder utrolig viktig, slik at både jeg og kundene mine kan bruke dette i sosiale medier, sier Mette.

Powered by Labrador CMS