1600 kvadratmeter showrom byr på flotte eksponeringsmuligheter for blant annet skjortemerket Harvest & Frost

New Wave i nytt showrom

New Wave Norway AS har flyttet inn i nytt showrom i Hoffsveien. Selskapet som blant annet står bak Craft sportstøy og skjortemerket Harvest &Frost har flyttet ut av lokalene i Karenslyst Alle og inn i «HoffX» i Hoffsveien.

Publisert

Det er andre gang på kort tid at selskapet går gjennom en flytteprosess. Mot slutten av 2018 flyttet New Wave sitt hovedkontor og lager fra Sarpsborg til Råde.

I en pressemleding beskrives flyttingen og de nye lokalene slik:

«Vi legger hele 15 gode år bak oss i Karenslyst Allè, lokalet og beliggenheten vi aldri trodde kunne bli bedre noe annet sted! Men så dukket det opp noe vi tør å kalle en drøm av et bygg, både i form av beliggenhet og utseende.

Da bygget "HoffX" stod klart, midt i smørøyet i Hoffsveien har vi aldri sett oss tilbake! New Wave pakket sakene og la ut på flyttefot. Perfekt beliggenhet, splitter nye lokaler og ikke minst skreddersydd for vår business.

1600 kvadratmeter fylt med et vareutvalg og en eksponering vi bare kunne drømt om tidligere. Interiøret og lokalene tar deg med på en reise helt fra vårt mest kjente varemerke Craft med sportstøy, klubbkolleksjon og sko, til en hel rekke andre basic, arbeidstøy og leisure tekstilvaremerker. Du finner også et godt utvalg av gaveartikler fra krystallglass, kniver til pledd. Vi har samtidig fått innredet en egen etasje vi kaller Tec. Her finner du de kuleste gadgets innenfor elektronikk i alle prisklasser».

Powered by Labrador CMS