Alf Magne Bøe (t.v.) og Frode Mathiesen selger Pulz på Sør- og Vestlandet

Pulz på nye hender

Pulz har fått nye selgere i Norge. Tina Thomassen, har ansvar for Øst- Midt- og Nord-Norge, mens Alf Magne Bøe og Frode Mathiesen, som har agenturet på Fransa og Dranella fra før, blir agenter for Pulz på Sør- og Vestlandet, nærmere bestemt på strekningen Kristiansund – Grenland.

Publisert

- En svært god løsning. Med erfarne selgere som Alf Magne og Frode på Sør- og Vestlandet og en utmerket jobb av Niina Hennig på kundeservice, har vi et meget godt team, sier Tina Thomassen.

Hun har jobbet med Pulz tidligere, og kjenner merket godt fra før. Etter en periode som selger for Katrin Uri og siden Rue de Femme, var hun tilbake i DK Company og Pulz i desember i fjor, med ansvar for Nord-Norge. Nå skal hun også dekke Øst- og Midt-Norge, og gleder seg til fortsettelsen: - Vi har mange trofaste kunder som jeg kjenner godt fra før, og stadig flere som vil ha merket, så vi er i fin flyt, sier hun.

Tina Thomassen

Også Alf Magne Bøe og Frode Mathiesen er godt fornøyd:

- Pulz er et flott merke som passer godt sammen med våre andre merker, Fransa og Dranella. Vi har fått en flott start, med en rekke nye kunder.

Powered by Labrador CMS