KriSstin Kjeldaas Salte

Rosenvinge omstrukturerer

- Rosenvinge sine produkter vil for fremtiden bli markedsført og solgt gjennom Rosenvinge.no AS

Publisert

Det sier medeier og daglig leder Kristin Kjeldaas Salte etter at en del av virksomheten, Mote Import AS, gikk konkurs i juni og den øvrige virksomheten omstruktureres.

- Som for mange andre i bransjen har COVID-19 bydd på utfordringer for oss. Med lageret fullt av sesongens varer og full stopp i ordreinngang, ble det tid for en tvungen «reality check» Det ble tid til evaluering av nåværende driftsform, sett opp mot det vi tror er fremtidens handelsbedrifter og fysiske butikker. Det ble samtidig en tid for vurdering av kostnader, og bruken av digital effektivisering. Viktigheten av å, for fremtiden, være en leverandør med konkurransedyktige priser, god synlighet i sosiale medier, og markedsføring gjennom bilder, -måtte vurderes opp mot kostnader i den tidligere driftsform. Vi avvikler derfor deler av vår tidligere driftsform, og satser på nettbasert salg B2B og reisende salg gjennom agenter Vi ser at nettbasert salg B2B er enkelt å bruke for våre kunder, det er tidseffektivt og dermed også kostnadseffektivt. Man trenger ikke ekstra bemanning i butikk, men kan logge seg på når det er anledning. Brukersnittet viser at nettbutikken vår B2B brukes aktivt på sene kvelder og i helger, noe som gjenspeiler hverdagen til en aktiv innkjøper i egen butikk, sier Kjeldaas Salte, og legger til:

- Høstens vesker, skjerf og belter, for levering i august, er i rute, og vi ser frem til en normalisering av butikkenes behov og etterspørsel etter nyheter.

Powered by Labrador CMS