johnny-love
johnny-love

Fem visninger på Oslo Runway

Designerne som skal vise sine seneste kolleksjoner på OSLO RUNWAY den 11. august er by TiMo, Johnny Love, Christina Ledang, Anne Karine Thorb­jørnsen og Epilogue by Eva Emanuelsen.

Publisert

JohnnyLove er en av fem designere som viser på Oslo Runway

- Vi er stolte over å kunne presentere noen av de beste designerne norsk mote har å by på. Denne høsten har vi et smalt utvalg av designere for å sikre høy kvalitet på visningene. samt på arrangementet som helhet. Dette er viktig både for å fremme designernes kolleksjoner og for å sikre en god opplevelse for publikum, sier Ditte Kristensen, prosjektleder hos ar­rangøren THIS IS PR.

Visningsplan

Visningene starter midt på dagen og visningsplanen ser slik ut:

12.00 – by TiMo

13.00 – Johnny Love

15.00 – Christina Ledang / Anne Karine Thorbjørnsen

17.00 – Epilogue by Eva Emanuelsen

Påmelding

Det er nå åpnet for påmelding til visninger på www.oslorunway.no. Det er et begrenset antall plasser som fylles løpende, og det anbefales derfor å være tidlig ute med å melde seg på. Husk at du må få en bekreftelsesmail fra THIS IS PR eller designer for at påmeldingen din skal være gyldig.

By TiMo

Tine Mollatt er designeren bak by TiMo. Merket setter kvalitet og tidløshet i høy­setet og fokuserer på en bærekraftig produksjon i alle ledd. Mollatt ønsker å tilby varige plagg og god design som en motsats til overforbruk, og søker derfor per­feksjon i alle sine kolleksjoner.

JohnnyLove

JohnnyLove ble startet i 2006 av den selvlærte skredderen og designeren John Vinnem. Bakgrunnen for etableringen var et ønske om å få norske menn til å kle seg mer opp i hverdagen. JohnnyLove kombinerer streetwear med det mer for­melle og byr på formsydde klær tilpasset norsk klima.

Christina Ledang

Christina Ledang designer klær for sterke og feminine kvinner. Merkets visjon er å overraske og glede med sitt valg av utradisjonelle materialer, rene linjer og feminine silhuetter. Christina ønsker å utfordre etablerte estetiske normer og jobber alltid intuitivt i sin designprosess.

Anne Karine Thorbjørnsen

Anne Karine Thorbjørnsens arbeider utfordrer etablerte normer om estetikk og skjønnhet. Hennes design preges av en fascinasjon for det banale og dagligdagse ved dagens samfunn. Hver kolleksjon er en del av en vedvarende undersøkelse av omgivelsene og kontinuerlig utforskning av hvordan og hvorfor folk kler seg som de gjør.

Epilogue by Eva Emanuelsen

Epilogue by Eva Emanuelsen ble startet i 2004 av Eva Emanuelsen som er en prisbelønnet designer og entreprenør. Merket selges i utvalgte butikker i Norge og åpnet sin første Concept Store våren 2014. Epilogue by Eva Emanuelsen designer klær for den kvalitetsbevisste kvinne som søker en definert og internasjonal stil.

Powered by Labrador CMS