NSUJ-13-(1)
NSUJ-13-(1)

NSUJ debuterer i København

No sleep until June (NSUJ) er et nytt norsk herremerke som har sin offisielle debut på Urban-området på CIFF i København i august. Designeren bak merket er Ida Nyborg.

Publisert

Hun presenterer NSUJ slik:

- Med NSUJ er vi opptatt av å skape filosofiske undertoner formidlet gjennom klær som kan inspirere en tankegang litt utenfor normen. Det er viktig for oss at NSUJ er menneskelig, ekte, personlig og gjennomsiktig, så det er naturlig å produsere etisk. Vi jobber hardt for å gjøre NSUJ til et økologisk merke også.

- Forhistorien til NSUJ gjenspeiler filosofien til merket. Lenge var var det en idè og drøm, som utviklet seg til hardt arbeid. Det er også her navnet har sine røtter; for oss betyr det nettopp hardt arbeid, en vilje til ikke hvile før man oppnår det man ønsker. Det kan tolkes på andre måter også. Og det er det vi vil, vekke litt dypere tanker i ens egen eksistens.

- Designet er minimalistisk, men den som ser litt nærmere, er det spennende detaljer og annerledes snitt. Inspirert av tradisjonelle herreplagg, strippet ned, bygget om.

Det vil alltid være en rød tråd som går gjennom NSUJ's kolleksjoner slik at du på sikt fint kan bruke plagg på tvers av sesonger. Det er viktig for oss å ta et steg vekk fra bruk- og kast-tankegangen og heller skape varige, tidløse plagg.

Powered by Labrador CMS