Fushion Oslo og Oslo Runway klare for 2020

Planene for Fushion Oslo og Oslo Runway 2020 er klare. Fushion Oslo blir arrangert på DOGA 14. mars og Oslo Runway gjør come back i august.

Publisert

Fushion ble for første gang introdusert i august i år som en mote- og kunstfestival. En kulturplattform som forener norsk mote, kunst og kultur. Nå arrangeres den på DOGA – Design og arkitektur Norge den 14. mars. Nytt i år vil være introduksjonen av en ny overordnet tematikk for hver sesong som skal fungere som et utgangspunkt og en paraply for alle arrangementer, visninger og utstillinger. I mars vil Fushion Oslo fokusere på teamet «From Thought to Action» og ser frem til å presentere et spennende program med blant annet paneldebatter, podcasts og utstillinger.

- Fushion Oslo vil bidra til et mer bærekraftig samfunn ved å aktivt tilrettelegge og oppfordre til de etterspurte samtalene om en sirkulær fremtid. Denne sesongens tematikk «From Thought to Action» har som formål å inspirere til et mer bærekraftig forbruk og økt samfunnsansvar i bransjen, sier Ditte Kristensen, CEO.

Kulturfestival for alle

Målet for Fushion Oslo er å skape det største halvårlige kulturarrangementet i Norge som formidler krysningspunktet mellom mote, kunst og kultur til folket. Videre har festivalen som ambisjon å være Norges ledende plattform for å synliggjøre en kreativ bransje. Flere aktører har lenge etterspurt et samlingspunkt for å skape synlighet, dialog og å ha et sted å møtes.

Arrangementene vil være åpne for publikum og billetter til mars vil bli forhåndsolgt fra januar.

Oslo Runway gjør comeback

Oslo Runway kommer tilbake i august 2020. Det nye Munch-museet i Bjørvika blir hovedarena for en full dag med visninger av norsk bærekraftig design.

Oslo Runway og Fushion Oslo kan også kunngjøre at de har inngått en avtale med Patriksson som offisiell kommunikasjonspartner. Patriksson vil ta med seg sitt nettverk og internasjonale erfaring i samarbeidet og ser frem til å formidle disse to sterke plattformene nasjonalt og internasjonalt. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS