Tom René Reppe i Zicco Leknes i gang med innkjøpene hos Tore Almehagen i Just Another Agency

Rolig start på innkjøpsukene

Innkjøpsukene for SS21 startet rolig, med moderat trafikk lørdag.

Publisert
God start for Mona Aspdahl i Garcia

Alle tiltakene for å fordele avtaler over flere dager hindre kø og store folkeansamlinger har tydeligvis virket, for de fleste leverandørene hadde en rolig lørdag. Antall besøkende økte i løpet av søndag, og mange melder om langt flere avtaler mandag og tirsdag, slik at den første uken vil forløpe omtrent som normalt. Men noen innkjøpere har gitt klar beskjed om at de blir hjemme denne gangen, fordi de vurderer at risikoen for å bli smittet av korona er for høy. Dermed må de fleste leverandørene reise mer i etterkant for å nå fram til alle.

Harald Løvar og Marit Kibsgaard-2222Petersen i Hust & Claire har jevn trafikk.

Både i Moteforum, Norwegian Fashion Center og de øvrige showrommene er det stort fokus på smittevern. Her gjøres det svært mye for å holde avstand unngå kontakt og sørge for rene flater og felles berøringspunkter. Etter en runde i noen av showrommene følte Tekstilforums redaktør seg nærmest nydusjet i antibac. Det er tydelig at alle gjør sitt ytterste for at kundene skal føle at de befinner seg i trygge omgivelser.

Geir Håkonsløkken og Texcon er på plass i nye lokaler i fjerde etasje i Moteforum. Showrommet er levert av Bjørn Haug AS Ecofushion
Powered by Labrador CMS