En del av plantene skal til Carara National Park i Costa Rica
En del av plantene skal til Carara National Park i Costa Rica

Scotch & Soda og Klarna støtter Trees for All

Scotch & Soda og Klarna går sammen om å plante 10.000 trær i Costa Rica og Ghana for å markere starten på et langsiktig samarbeid med organisasjonen Trees for All.

Publisert

Starten på samarbeidet mellom motemerket og den ledende aktøren på betalingsformidling og shopping service for Trees for All skjer på «The Rainforest Day». Trees for All er en global organisasjon som har som mål å reetablere skogområder i Sentral- og Sør-Amerika, Asia og Afrika.

Scotch & Soda og Klarna skal sørge for beplanting i Carara National Park i Costa Rica og Bongo-distriktet i Ghana.

Klart for utplanting i Ghana
Klart for utplanting i Ghana

- Vi er svært glade for at Klarna samarbeider med oss på langsiktig basis for å støtte Trees for All. Vi ser fram mot å bidra til å restaurere lokale økosystemer på vegne av våre kunder. Det er en fin måte for Scotch & Soda å bidra med hjelp i områder som trenger det mest, sier CMO i Scotch & Soda, Stéphane Jaspar.

David Sandstrøm, CMO i Klarna, kommenterer: - Å bidra til innovasjon og forandring for å skape positiv utvikling i verden er et viktig element i Klarnas kultur. Som en internasjonal aktør har vi et ansvar for å bekjempe noen av de mest truende miljøutfordringene. Med denne kampanjen med Scotch & Soda og Trees for All ønsker vi å inspirere forbrukerne til å gjøre sitt for å bekjempe avskoging rundt om i verden.

Powered by Labrador CMS