0415-liten-tekstilforum
0415-liten-tekstilforum

tekstilforum 4/2015

Innkjøpsguide, Moteuka-nyheter og tips til hvordan butikken din skal lykkes i konkurransen om kundene. Se hva du kan lese om i tekstilforum 4/2015 her.

Publisert

Tekstilforum kommer ut seks ganger i året,og er det eneste fagbladet for tekstilhandelen i Norge. Vi har reportasjer fra butikker og fabrikker, vi skriver om merker og designere, butikkutstyr og økonomi, historikk og trender.

I denne utgaven kan du lese om følgende:

Leder: Noen tusen her, og noen tusen der«Det nytter å ha bedre oversikt, jobbe ut fra et innkjøpsbudsjett og være tøff med de varegruppene, merkene og leverandørene du ikke tjener nok penger på.»

" Messenytt «James Bond-parka» fra Uber JohnnyLove med damekolleksjon Ny selger på MbyM We Nor wegian med nytt showrom Knallstart for DIZVerdens mykeste sengetøy

Leverandører i OsloHvor finner du de forskjellige leverandørene i Oslo under Moteuka? Tekstilforum gir deg oversikten: Skøyen, Lysaker brygge, Sagene, Sentrum og Maridalsveien 87.

Nyheter fra Maridalsveien 87 Brandment AS: - Selger ikke varer, men gjennomsalg InWear samarbeider med Helena Christensen Trendpartner med nytt showrom og nytt merke - Med sporty mote går Lacoste tilbake til røttene Stadig flere kjente merkevarer samles i M87 Mindre kontraster og mer print på skjortene Tre nye merker hos Selected Brands Coster forener kunst og moteGANT Rugger: Ung og nyskapende

Nytt norsk merke debuterer i KøbenhavnNo sleep until June (NSUJ) er et nytt norsk herremerke som har sin offisielle debut på Urbanområdet på CIFF i København i august.

Moteuka - Nyheter: Åpner MOTEUKA med et smell Gratis trendråd og blad hos Tekstilforum Bessies oppskrift: Spesialisering, passform og gode forhandlere Danske Fairpoint & Degn satser for fullt i Norge med merkene Brax og Henri Lloyd. Hunter Textile ekspanderer Ventus Fashion presenterer to nye merker før neste sesong: Bellabalou og Wittchen. Trygt og multifunksjonelt fra Reima Bli sjef over innkjøpene Add to Bag fyller et hull i markedet Naturmaterialer fra Senze of Joy Handberg og One More Nye merker i Drøbak Motehus Gigi Hadid fronter Seafolly Badetøy i alle klasser To nye merker hos Tømta Skjoldhammer: Fire generasjoner tekstilagenter KRIS utvider kolleksjonen Close to my heart fortsatt i Nepal4knits lanserer The8th

40 mil til neste kundeDet er midt i juni, men fjellene rundt oss er pyntet med snø, og her og der sniker snøflekkene seg helt inn mot veikanten. Tekstilforum er på salgstur sammen med tekstilagent og designer Øyvind Bjaanes i Finnmark. Ofte er det 40 mil til neste kunde.

Bedre butikk: Slik skaper du den attraktive butikkenI dag er det neppe mange land i verden som har så mange butikker som Norge, sett i forhold til folketallet. Fordi tilbudet er stort, er det mer enn noen gang viktig at kundene tydelig blir gjort oppmerksom på hvilken butikk de har med å gjøre. Som kunder kaller vi det valgfrihet, men for butikkeieren er det i bunn og grunn hard konkurranse. Tekstilforum viser deg hvordan du kan lykkes.

Innkjøpsguide vår/sommer 2016Tekstilforums innkjøpsguide for dameklær gir deg overblikk over viktige trendretninger i damemoten, med farger og styles til vår/sommer 2016. Trendene er rettet mot den norske dame som setter pris på harmoniske farger, stilfellesskaper og enkelte nye detaljer. Det er derfor trender som er overveiende casual med klassiske undertoner.

Herremoten: Sporty og ukomplisertUkomplisert, tilbakelent og sporty. Det er de viktigeste stikkordene for herremoten vår/sommer 2016. Tekstilforum gir deg oversikten.

Berlin – den viktigste møteplassenBerlin har blitt en av de viktigste møteplassene for motefolk fra hele verden. Det er et utall små og store messer i den tyske hovedstaden. Men det er Premium og Panorama som har blitt de største og viktigste møtestedene.

Sporty mote trefferSporty mote er in. Det etablerte high fashionmiljøet har gang på gang gitt sitt anerkjennende nikk til et sporty look de siste årene. Sportsreferanser blandes med mote som aldri før. Noe som bidrar til å endre holdningen til den behagelige sportsmoten som blir mer og mer vanlig i gatemiljøet.

Dale satser moteDale of Norway fortsetter å orientere seg mot motemarkedet. - Vi satser selvsagt videre som før med tradisjon- og sportprodukter, men har utviklet en rekke produkter som egner seg spesielt godt i motebutikker. Og dette vil vi forsterke i tiden fremover, slår daglig leder og eier Hilde Midthjell fast.

Butikkdrift:Zero åpner sin femte butikk i Finnmark- Å skape og utvikle er det som driver meg, sier Hege Johnsen. I juni åpnet hun sin femte butikk i Finnmark, i den nye handelsparken i Kirkenes.

Flettverk ble nettverkNettverkprosjektet Flettverk søker samarbeid mellom designere i inn- og utland og norske tradisjonbedrifter.

Messenytt Oslo Runway tirsdag 11. august Yoga fra Kashmina Nye kolleksjoner og nye markeder for Boheme Ny agent for Signal Lett og fargerik Hatley Middelhavsstemning med MAT Fashion Ull om sommeren? Lego Wear Sharon Stone fronter AirfieldFitness fra Karen by Simonsen

Stor bredde i Texcon-messenEn stor del av medlemmene er påmeldt til sesongens Texconmesse, som går i the Qube på Gardermoen lørdag 8. og søndag 9. august. Det starter fredag kveld, med medlemsmøte og trendgjennnomgang.

Bransjeprofilen: Alexander Helle og T-Michael Kompromissløs kvalitet, miljøvennlig, skreddersydd, vanntett, funksjonelt, internasjonalt, dugnad og deling. Viktige stikkord som dannet grunnlaget for Norwegian Rain og som har gjort at de to originale, kreative gründerne TMichael og Alexander Helle har klart å skape en internasjonal nisjebedrift som er i ferd med å bli kjent over hele verden.

MarkedsplassenLedige stillinger med mer

LeverandørindeksFyldig oversikt over leverandører

Powered by Labrador CMS