siribrodersen_lite
siribrodersen_lite

Vesker og klær fra Lyngør

I oktober i fjor lanserte designeren Siri Brodersen fra Lyngør sin første veskekolleksjon. Dette var en kolleksjon med åtte ulike skinnvesker. Den andre kolleksjonen ble lansert i mai i år. Dette er en kolleksjon med tre nye modeller og nye farger på eksisterende vesker.

Publisert

Siri Brodersen har en kjærlighet for rene snitt og er opptatt av funksjon samt at ting skal brukes i hverdagen. Veskene er laget med fokus på at de skal være vakre og enkle, praktiske og i god kvalitet.

I august lanserer Brodersen sin første kleskolleksjon for dame og barn. Dette er klær som skal kle hverdagen for liten og stor, gravide og ammende, baby og aktivt barn. Kolleksjonen består av en basic- og en strikkedel.

Klærne er hovedsakelig i ull og noe i bomull.

Siri Brodersen holder til på den bilfrie sørlandsøya Lyngør. Hun har lang erfaring fra design av egenproduserte håndverksprodukter, samt møbel- og tekstildesign. Siri er utdannet blomsterdekoratør og stylist.

Alle produktene Siri Brodersen designer er laget utfra egne behov og krav. Hvis datteren trenger et plagg så blir det tegnet og laget, hvis Siri savner ”den perfekte” vesken, blir den også tegnet og sydd.

Powered by Labrador CMS