briller-2
briller-2

Brillemoten: Lettere - og mørkere farger

- Vi går inn i en periode representert med mindre og nettere innfatninger og mer dempede farger, sier Marthe Krohg, kategorisjef i Brilleland.

Publisert

- Som et naturlig skifte fra vårens lyse og lette farger, ser vi nå en mørkere fargeskala som hører høsten til, og vi går mot et fargebilde som går mye i ton i ton. Fargekombinasjoner er satt sammen for å skape ro, med blått som den nye basisfargen. Fargeskalaen strekker deg fra varm og dyp burgunder til kalde toner i blått, sier Marthe Krohg i en pressemelding.

Fasonger

- I likhet med fjoråret blir brillene fremdeles noe mindre, nettere og mildere i fasongen. Dette skaper en fin balanse med de «tyngre» høstfargene. Vi ser tendenser til at runde briller fremdeles dominerer som fasong. Skillet mellom mann og kvinne viskes ut og silhuettene blir mer uformelle.

Materialer

- Acetat står sterkt også inn i høsthalvåret, men blir noe tynnere for å opprettholde det nette uttrykket. I tillegg finner vi et utvalg av titan og karboninnfatninger som også bidrar til noe lettere og nettere innfatninger, sier Krohg.

Powered by Labrador CMS