coster
coster

Coster forener kunst og mote

Designeren bak motemerket Coster Copenhagen, Pia Coster, inkluderer sin mors kunsteriske talent i designet sitt.

Publisert

Et uvanlig samarbeid i moteverdenen har nå sett dagens lys. Designer Pia Coster, som er kvinnen bak motemerket, Coster Copenhagen, har inngått et samarbeid med moren sin, kunstneren Lenna Coster Oddershede, om å bruke motivet fra et av Lennas oljemalerier som mønster på en del av Coster Copenhagens designserie. Motivet et nå en del av en kjole og en bluse i Coster Copenhagens nyeste kolleksjon.

Pia Coster designer vanligvis mønstrene sine selv, men her fikk hun en unik mulighet til å forene to kunsteriske verdener samt skape noe flott sammen med moren sin for første gang.

- Jeg fikk ideen da jeg så maleriet til moren min. Jeg tenkte at det ville passe perfekt inn i vårkolleksjonen min. Samtidig var det en fin tanke å bruke maleriet til moren min, forteller Pia Coster som har stor suksess både hjemme og i utlandet med sitt danske kvinneklesmerke.

Coster Copenhagen har med kun tre år i bagasjen allerede skapt seg en posisjon som et markant merke i moteverdenen. I tillegg til Danmark er Coster Copenhagen foreløpig representert i åtte andre europeiske land med eksklusive klær som kler på den moderne kvinne fra topp til tå, og kombinerer klassisk, feminint og rått med et personlig touch.

I Norge selges merket av Storheil Agenturer i Maridalsveien 87.

Powered by Labrador CMS