JohnnyLove-Collage
JohnnyLove-Collage

JohnnyLove med damekolleksjon

Det trondheimsbaserte klesmerket JohnnyLove har etablert seg som en favoritt blant menn med sine definerte passformer, skarpe linjer og gjennomtenkt detaljering. Med nesten 150 utsalgssteder i både inn- og utland har merket blitt synonymt med kvalitet og gode snitt. Basert på den samme estetikken lanserer nå JohnnyLove damekolleksjon høsten 2015.

Publisert

- Å lansere en damekolleksjon er et mål vi har hatt lenge. Vi har sett at det har vært et tomrom i markedet for yttertøy til kvinner som ønsker jakker og kåper som både er moteriktige og praktiske. Fashion som også er funksjonell med andre ord, sier designer og grunnlegger John Vinnem.

Høstkolleksjonen består i hovedsak av yttertøy til kvinner som ønsker en større grad av funksjonalitet i form av tekniske stoffer som både er vannavstøtende, varme og komfortable. Jakkene kommer i fem ulike styles, i fargene sort, grå, marine og kamel. Doble glidelåser, høye krager og intelligente stoffer er særegenheter som gjør jakkene brukervennlig i en værutsatt hverdag. Ullkåper i vind- og vannavstøtende stoffer som ikke mister fasongen selv om de blir våte, gjør det mulig å kle seg trendy uten å måtte ta hensyn til vær og vind.

- Hensikten bak designet er det samme som ligger til grunn for herrekolleksjonen; vi lager ikke klær for å tilføre personlighet, men for å ramme inn og understreke personligheten til den som bærer plagget. Vi ønsker å gi flere valgmuligheter til kvinner som vil kle seg edgy og elegant til hverdags, sier Vinnem.

For vår/sommer 2016 utvides sortimentet med kjoler, skjørt, skjorter, strikk og bukser. I likhet med herrekolleksjonen er gode snitt og høy kvalitet sentralt, men med et spissere uttrykk i designet.

- For meg som designer er det veldig motiverende å jobbe med en kolleksjon for kvinner. Å jobbe med klær til begge kjønn gjør at den totale inspirasjonen og inputen blir større, dette har allerede ført til nytenkning av design til herrekolleksjonen vår. Samspillet mellom kolleksjonene for dame og herre tror vi vil føre til et mer spennende merke totalt, sier Vinnem.JohnnyLove produserer alle varene sine i Europa av italienske materialer, med unntak av denim som produseres i Japan av kvalitetsårsaker. Fokus på etisk og bærekraftig produksjon, godt håndverk og respekt for tradisjoner er grunnprinsipper JohnnyLove også tar med seg inn i produksjonen av damekolleksjonen. Bedriften er tilknyttet pilotprosjektet Fashion Footprint.

Powered by Labrador CMS