WSGN og pej i strategisk samarbeid

Verdens største online trendservice med fokus på forbrukertrender, design, mote og interiør oppretter skandinavisk kontor hos pej gruppen i Herning.

Publisert

WGSN, verdens ledende online trendservice til alle livsstilsbransjer, og pej gruppen har inngått et strategisk partnerskap. Fra den 1. august er pej gruppen det skandinaviske kontor for WGSN i Danmark og Norge, mens WGSN selv etablerer kontor i Stockholm.

Partnerskapet innebærer opprettelse av en WGSN Lounge hos pej gruppen, ansettelse av en dedikert WGSN-konsulent til salg og service av den komplette produktporteføljen i Danmark og Norge, aktiv deltakelse av WGSN på CIFF, Northmodern og Formland samt seminarer og konferanser, heter det i en pressemelding fra pej gruppen og WSGN.

Det rette tidspunkt

WGSN har til nå styrt salg og service i Norden fra London. Et ledelsesskifte og en ny strategi betyr at det nå satses på strategiske partnerskap og lokal tilstedeværelse. Og timingen synes at være riktig, da bedre tider venter for både mote- og interiørbransjen. Derfor vil det være høy aktivitet under august-messene.

Det nye strategiske partnerskapet skaper glede hos pej gruppen i Herning: - Vi er glade for og stolte over, at verdens ledende online trendservice innen design, mode og interiør har valgt oss som samarbeidspartner og gleder oss til å vise de forskjellige trendservices til våre kunder. Vi er imponert over innhold, form og funksjonalitet, og vi er sikre på, at mange flere vil kunne få glede av WGSN, sier adm. direktør i pej gruppen, Louise Byg Kongsholm.

En unik mulighet

WGSN ser partnerskapet med pej gruppen, som i år feirer sitt 40 års-jubileum, som en unik mulighet:

- Partnerskapet vil skape grunnlag for vekst i begge virksomheter ved å kombinere pej gruppens erfaring og lokale tilstedeværelse med den kunnskap som WGSN's globale research- og analyseteam kan tilby, sier Thorsten Traugott, Executive Vice President EMEA hos WGSN og fortsetter:- WGSN er veletablert i Sverige, hvor en rekke store mote- og interiørvirksomheter allerede benytter seg av vårs trendservice. Ved å etablere et partnerskap med pej gruppen i Danmark og Norge får vi mulighet for at nå ut til et stort marked og dermed realisere vårt mål om vekst gjennom lokal tilstedeværelse.

Louise Byg Kongsholm kommenterer: - pej gruppen er den ledende trendvirksomheten i Skandinavia. Med vår kunnskap, kompetanse og nettverk er vi i stand til at bringe internasjonal ekspertise til de skandinaviske lande gjennom en rekke forskjellige agenturer og samarbeidsavtaler. WGSN's digitale trendservice er en perfekt match til vårt eksisterende utvalg av fysiske trendmaterialer og vil bringe ny inspirasjon og innovasjon til regionen.

Den 6. oktober holdes det gratis workshop i Oslo med trendpresentasjon fra WSGN.

Powered by Labrador CMS