MONICA-VIBEKE027
MONICA-VIBEKE027

Yoga fra Kashmina

Det Norske kashmirmerket Kashmina lanserer denne høsten en yogakolleksjon i samarbeid med yogainstruktør og TV-personlighet Vibeke Klemetsen.

Publisert

Kashmina lanserer yoga-kolleksjon sammen med Vibeke Klemetsen, her sammen med gründer Monica Bergem.

Kolleksjonen lanseres i august og inkluderer jumpsuits, bukser, leggvarmere, gensere og jakker, alt i 100 prosent kashmir av høyeste kvalitet.

Høy kvalitet er vanligvis synonymt med høy pris, men ikke i dette tilfellet. Kashmina har valgt å kutte mellomleddet for denne kolleksjonen og kun selge på nett (kashmina.no), noe som gjør at prisnivået holdes nede.

Designerne, som selv ”flyttet inn» i vareprøvene så fort de var klare, sier følgende om samarbeidet:

Kashmina-gründer Monica Bergem: - I 2014 ble vi i Kashmina kjent med Vibeke Klemetsen, en varm, reflektert og entusiastisk jente som det var umulig å ikke bli begeistret for. Vårt klare krysningspunkt ble at Vibeke hele veien har vært opptatt av funksjonelle og komfortable klær, både før, under og etter trening. Vår kashmirull gir fantastisk komfort, den er usedvanlig myk og varmer på kalde dager og kjøler ned på varme dager. Da vi bestemt oss for å lage en kolleksjon sammen med Vibeke var det perfekt match.

Vibeke: - Som yogainstruktør og ivrig yoga-utøver er jeg opptatt av komfort i alle ledd, og spesielt når det kommer til tøy. Jeg går stort sett alltid i treningstøy, og er opptatt av å holde meg varm til enhver tid. Jeg har alltid savnet deilige til og fra- plagg, som både er fine, kule, behagelige, og ikke minst i god kvalitet. Dette er et drømmeprosjekt der jeg har fått lov til å designe mine favorittplagg i det beste av det beste: kashmirull, og jeg gleder meg stort til å dele dette med likesinnede. Plaggene er designet med hjertet ut fra tanken om at man skal ønske å ta på seg disse plaggene hver dag, i forbindelse med trening, når man skal slappe av hjemme, på hytta eller på ferie.

Grunntanken er at disse plaggene skal være tilgjengelige for alle, også prismessig. Kolleksjonen legges ut for salg på Kashmina sin webshop.

Powered by Labrador CMS