Nye kolleksjoner og god utvikling for Diz

Diz smykker fortsetter å fornye kolleksjonen for hver sesong.- Dette er mye av årsaken til at Diz greier å opprettholde salget, til tross for at det er skikkelig tøffe tider i bransjen, sier grunnlegger Roger Reppe.

Publisert

- Diz hadde en økning på Oslo Design Fair til tross for ca 20 prosent nedgang i messebesøkende. Dette forteller oss at vi er blitt en foretrukket leverandør for mange av våre kunder. Vi hadde også rekord i antall avtalekunder på motemessen i februar. Godt arbeid i forkant av messen, og ikke minst fornøyde kunder er hovedårsaken til det gode besøket på motemessen, sier Reppe, og fortsetter:

- Diz har fri fordeling både på smykker og skjerf. Det er blitt viktig for våre kunder, og er også mye av årsaken til at vi ikke trenger å lete opp nye kunder overalt. Kundene får anledning til å prøve en større bredde på kolleksjonen, og reduserer dermed risikoen for feilkjøp.

Skjerf som tidligere bare ble brukt for å pynte på utstillinger, har i dag blitt en stor del av omsetningen hos Diz. Det er rundt 100 forskjellige styles i kolleksjonen, som stort sett er i viskose, og det kommer nyheter hver måned.

Fortsatt hjerter

Diz har utviklet kolleksjonen til å inneholde flere stilarter i vårens kolleksjon. Chokere er en trend som vi ser komme tilbake etter 30 år. Fjær og drømmefanger motiv er også populært både på smykker og skjerf. Og vi fortsetter vi å selge hjerter! Flere butikker sier de er litt lei hjerter, men det er nok ikke slik hos forbruker.

Nytt av året er at merkets agent på Nord-Norge har gitt seg, og at Roger Reppe kommer til å betjene Nord-Norge fremover. Han har lang erfaring i å reise på Nord-Norge fra sitt tidligere liv som selger i møbelbransjen.

Reppe skal delta i vårens minimesser i Trondheim, Tromsø og Bergen og forteller at han er på utkikk etter forhandlere på følgende steder:

Honningsvåg, Båtsfjord, Narvik, Sandnessjøen, Rørvik/Kolvereid, Fosen, Oppdal, Moss, Drammen, Vennesla, Kristiansand, Søgne, Mandal , Egersund, Stavanger, Geilo, Beitostølen, Florø, Åndalsnes, Melhus.

Les mer om Diz og de andre utstillerne på minimessene i Tekstilforums papirutgave.

Powered by Labrador CMS