Norwegian Fashion Week på Fornebu:

- Velkommen til AW 23/24!

- Norwegian Fashion Center ønsker velkommen til hyggelig innkjøp for AW 23/24, sier styreformann i Norwegian Fashion Center, Bror William Stende.

Publisert

- Vi åpner dørene lørdag 4. februar og ser frem til å ta imot innkjøpere fra fjern og nær. Med mellom 80 og 90 faste leietakere og 26 spennende pop up-utstillere vil gjestene våre velge mellom rundt 500 merker og masse spennende kolleksjoner.

Noe for alle

Her vil det være noe for enhver smak for innkjøperne: klær for barn, dame og herre, alle typer tilbehør, interiørartikler, smykker, interiør og utstyr, emballasje, vesker og sko. Derfor er det all grunn til å sette av tid til å se etter nyheter i tillegg til de faste avtalene, sier han.

Bror William Stende
Bror William Stende

Stende holder frokostseminar for leietakerne mandag morgen klokka 8 om bransjeutviklingen i 2022 og utsiktene for 2023. Dette seminaret blir gjentatt klokka 12 dagen etter, slik at innkjøperne også kan delta.

Foodtrucks og restauranter

Hver morgen hele uken blir det servert kaffe og croissanter til gjestene, og ellers er det rikelig med serveringstilbud: foodtrucks utenfor hovedinngangen og tre andre serveringssteder å velge mellom i messeområdet.

Det er god kommunikasjon mellom Lysaker stasjon og Fornebu med hyppige bussavganger, og rikelig med parkeringsplasser på sjøsiden og i parkeringshuset under senteret.

Bransjefest på tirsdag

Tirsdag 7. februar inviteres leietakere og innkjøpere til stor bransjefest i senteret. Her er det påmelding til post@norwegianfashioncenter.no

Powered by Labrador CMS