Black & Nude Icon fra HVRMNNSN

HVRMNNSN lanserer nye modeller av sin luksus-tote, alle med den samme tidløse formen som fjorårets nyhet, Pure Nude.De nye modellene – Black Icon, Nude Icon og Pure Black – er håndsydd i økologisk lær.

Publisert

– HVRMNNSN tror ikke på fast fashion. Vi presenterer skandinavisk design i kombinasjon med økologisk, sporbart og vegetabilsk garvet lær – håndsydd på et familiedrevet premium garveri i Sverige. Det er nok dette som gjør at den første HVRMNNSN-vesken har funnet sin vei til så forskjellige personligheter som blant annet Chiara Ferragni og Kronprinsesse Victoria, sier Ole Winther i HVRMNNSN.

Med preg av reptil

HVRMNNSN-vesken har en tidløs shape, som nå har fått flere uttrykk. Black Icon og Nude Icon har et preg av reptil. Slik skapes et interessant møte mellom nordisk enkelhet og renhet på den ene siden, og klassisk, mer dekadent luksus, på den andre.

- I tillegg har den opprinnelige Pure Nude fått en søstermodell i Pure Black, som er helsort, uten preg. Den helsorte fargen, i kombinasjon med veskens design, gir et dramatisk uttrykk, avslutter Ole Winther i HVRMNNSN. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS