oslo-motesenter-002

Oslo Motesenter samarbeider med Moteforum

Dette blir bra for kundene! Leietakerne i nyetablerte Oslo Motesenter AS er godt fornøyd med lokalene tett inntil Norsk Moteforum på Skøyen.

Publisert

Foto: Ove Hansrud

Etter at Oslo Fashion House ble besluttet lagt ned slo ti leietakere seg sammen og søkte etter nye felleslokaler i nærheten av Norsk Moteforum på Skøyen. Når har de funnet det de mener er bortimot perfekte lokaler tredje etasje i Karenslyst Alle 9A, vis-a-vis Norsk Moteforum.

Oslo Motesenter

De ti firmaene har gått sammen om et felles selskap, Oslo Motesenter AS.Dette er Eurofashion AS, Schmidts Konfeksjon AS, Kris AS, AS Norte, Mac Scott Design AS, Scandia Konfeksjonsfabrikk, Harald Schjøtt-Rivers, Henrik Wilskow, Fa. Junge AS, Esmeralda Design. I tillegg har de fått selskap av enda en leietaker, Rune Hansen i Hansen Tekstil, som deler lokaler med John Bøchmann-Pedersen i Scandia.

De 11 leverandørene representerer et bredt utvalg av merker i dametøy, selskapstøy og brud, ytterklær, undertøy og assessoirer.

Samarbeid med Moteforum

- Vi mener det er en fordel for oss, for hele motemiljøet og fremfor alt kundene at så mange leverandører som mulig blir samlet i samme område. Aller helst ønsket vi oss inn i Moteforum, men ettersom det ikke var plass, var disse lokalene et meget godt alternativ, sier Dag Christoffersen, talsmann for Oslo Motesenter AS.

- Nå inngår vi en samarbeidsavtale med Moteforum slik at vi blir assosierte medlemmer, med de samme plikter og rettigheter som de andre leietakerne. Vi deltar i Moteforums markedsføring og fellesaktiviteter og har tilgang til kantine, parkeringshus og andre fasiliteter.

Dette bidrar til at kundene finner flere leverandører på et mindre område og slipper å bruke tid på transport. Om ett år blir det flere ledige lokaler i samme bygg, så det er muligheter for andre å gjøre miljøet på Skøyen større, sier Christoffersen.

Powered by Labrador CMS