Gratis adgang til CPH VIsion og Terminal-2

Copenhagen Fashion Fairs arbeider for å forbedre tilgjengeligheten til København-messene og tilbyr nå gratis adgang til CPH Vision og Terminal 2 ved pre-registrering online.

Publisert

- Copenhagen Fashion Fairs har i lengre tid arbeidet med å skape en best mulig plattform for messeuken i København, og den spirende optimismen inspirerer oss til nye tiltak. Innkjøperne har betalt en høy pris ved å la ansatte bli hjemme og dermed gå glipp av kunnskap om nye trender og nødvendig inspirasjon.

- Derfor er det viktig akkurat nå messene gjøres lett tilgjengelige. Vi ønsker å fjerne alle barrierer som en innkjøper måtte ha for ikke å besøke messene i København, sier Peter Fenger Selchau, direktør for Copenhagen Fashion Week.

- De nordiske merkene skal sees og oppleves i København. Vi har gjort det til vår misjon å samle flest mulig nordiske merker under ett tak. Dette skal ende opp i en fremtidig utvikling og utbygging av dagens CPH Vision og Terminal 2 og skape mulighet for en skarpere segmentering og en ideell nordisk messeplattform som tiltrekker utenlandske kjøpere, sier Peter Fenger Selchau.

Powered by Labrador CMS