Tekstilpanelet gjenoppstår

29.april gjenoppstår Tekstilpanelet i regi av Norwegian Fashion Institute. Panelet er et bransjeforum som arbeider med miljø og helse.

Publisert

- Det har gått rundt fire år siden Tekstilpanelet la ned sin virksomhet etter fem aktive år med å utarbeide en handlingsplan for miljø- og helsevennlige tekstiler og klær. Nå gjenoppstår panelet under Norwegian Fashion Institute og inviterer til sitt første møte fredag 29. april i lokalene til KLIF (Klima og Forurensingstilsynet),sier Gisle Mardal i NFI.

Planen er å ha to større årlige møter, men også andre aktiviteter i forhold til miljø og helse i sammenheng med tekstiler og klær. Dette området har utviklet seg voldsomt siden Tekstilpanelet startet i 2002, og vi vil gjerne diskutere med alle gode krefter hva de ønsker seg av panelet anno 2011.

Temaene for det første møtet vil være situasjonen i bransjen, nye verktøy som er tilgjengelig. Vi ønsker debatt rundt dagens miljømerker og standarder og en dialog om hva slags temaer bransjen ønsker å fokusere på i framtiden, sier Mardal.

Powered by Labrador CMS