nina-1

Glamorøst fra Nina Jarebrink

Nina Jarebrinks vårkolleksjon er for kvinnen som nyter livets goder. Den har fått navnet La Dolce Vita, og er tydelig inspirert av Middelhavets jet set-stil fra 1970-tallet.

Publisert

Nina Jarebrink

Fargeskalaen er lys, med mye benhvitt, fersken, turkis, lysegult og lyseblått. Særlig fersken har hun tro på, og dette er en flatterende farge for mange. Samtidig inneholder kolleksjonen også noen plagg i svart.

Stoffene er luksuriøse, med spennende teksturer og mønstre. Et psykedelisk silketrykk går igjen i flere av kreasjonene, blant annet i form av et stort sjal, som også kan brukes som en turban eller en knyttet omslagskjole eller topp.

Klærne ble presentert sammen med store, gullfargede smykker, som nå har blitt et kjennemerke for Nina Jarebrink. Hun viste også noen vesker.

Designeren holdt visningen i sine egne lokaler i Nordahl Brunsgate sentralt i Oslo. Hun ønsket gjestene velkommen i strålende sensommersol, og gav uttrykk for at det føltes godt å kunne ta i mot på hjemmebane.

Nina Jarebrink er svensk, men bosatt i Oslo, og hun selger sine klær på det internasjonale markedet. Særlig i Sør-Afrika går det godt, forteller hun til Tekstilforum.

Powered by Labrador CMS