DSC_4444

Moods klar for ti nye år

Moods of Norway inviterte til storslått feiring av sin 10 års bursdag med 6000 gjester i Oslo Spektrum. Opp i all feiring, glamour og tilbakeblikk viste de en vår- og sommerkolleksjon for 2014 som garanterer at de er klare for neste tiår: Fortsatt gærne og lekne, men også modne og kommersielle.

Publisert

Showet hadde en voldsom spennvidde. Fra «La meg være ung» framført med trekkspillakkompagnement, til Madcon, Tone Damli og Kampen Janitsjar. Visningen ble en blanding av tilbakeblikk og en presentasjon av neste vår og sommer, hvor kjendiser som Per Sundnes, Margaret Berger, Kathrine Sørland, Unni Askeland og Christian Ringnes dukket opp som modeller.

Fest og feiring er tema for neste vårkolleksjon fra Moods of Norway, og Simen Stålnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist feiret til gagns i Oslo Spektrum. Foto: Steven Stieng.

Christian Ringnes som Moods-modell. Foto: Steven Stieng

Pop Factory

Hovedtema for vår- og sommerkolleksjonen 2014, Pop Factory, er fest og feiring. Noen stikkord: Sterke farger, som sterke blå og gulfarger, mint og grønt, grått, lyseblått, og selvsagt rosa i mange nyanser.

Herrekolleksjonen har fortsatt ruter som viktig innslag, men også delikate, fargesterke dresser med silketrykk. Damene har kjoler inspirert av femtitallet, utsvingte tyllskjørt og masse farger og print. Totalinntrykket: Typisk Moods of Norway slik vi er blitt vant til å se dem, i en fin balansegang mellom det «gærne» og lekne og stilige, litt mer voksne og kommersielle plagg.

Se smakebiter fra Moods vår- og sommer her: (Alle fotos: Steven Stieng)

Powered by Labrador CMS