minimesse

Minimessa over to helger

Minimessa i Trondheim og Tromsø blir denne høsten arrangert over to helger: 12. og 13. oktober i Trondheim og 25. til 27. oktober i Tromsø.

Publisert

Minimessa arrangeres over to helger i oktober.

- Vi har funnet en ny, meget god hotellpartner i Rica Nidelven Hotel i Trondheim som fungerte meget bra under minimessa i april. Dessverre for oss og heldigvis for dem er det så stor pågang etter konferanser i oktober at Minimessa ikke hadde noen muligheter til å få plass etter vårt vanlige program. Fordi både bo- og utstillerfasilitetene og ikke minst servicenivået ved Rica Nidelven er utmerket, valgte vi å arrangere messa over to helger framfor å søke etter enda en ny hotellpartner. Både utstillere og innkjøpere var meget godt fornøyd med fasilitetene på Rica Nidelven, så vi velger å gjøre det på denne måten. Men i april neste år vil vi være tilbake i det vanlige mønsteret igjen, sier arrangørtrioen bak Minimessa, Otto Davidsen, Arnulf Sagplass og Ove Hansrud.

Derfor blir det minimesse i Trondheim lørdag 12. og søndag 13. oktober, og vanlig tre dagers messe fra fredag til søndag i Clarion Bryggen Hotell i Tromsø 25. til 27. Den øvrige rammen rundt messene blir som før, med felles middag og party i Trondheim, og tradisjonell lutefiskaften i Tromsø.

Powered by Labrador CMS