bitte-3

Overtar Bitte Kai Rand

Det danske merket Bitte Kai Rand får nye agenter i Norge. Ingrid Sehm og Marianne Huysmann overtar det anerkjente merket etter Unni og Odd Nielsen, som har hatt det siden starten.

Publisert

Bitte Kai Rand

- Norge var et av mine første eksportmarkeder og jeg kom i kontakt med Unni og Odd Nielsen, som ble agenter i Norge. Takket være en dedikert og profesjonell innstas fikk de etablert KBR som et viktig merke med et solid forhandlernett. Norge ble raskt et viktig marked.

Etter at Unni og Odd dessverre sluttet som agenter etter en fantastisk innsats i vår har Marianne Huysman og Ingrid Sehm tatt over som agenter i Norge. Begge har solid bakgrunn i det norske markedet og blir et spennende team . Deres viktigste oppgave blir å ta vare på de gode relasjonene som er skapt gjennom mange år, og samtidig se nye muligheter. Et samarbeid som vi ser fram mot med glede, sier Bitte Kai Rand.

Ledende dansk designer

Det hele startet i en kjeller ii København i 1981, da den da 24 år gamle danske designeren tok over et lite hjemmestrikkeri. Hun var nettopp ferdig med sin utdanning ved Dansk Designskole og fikk en svært god start. Først strikk, deretter vevde stoffer i kolleksjoner som slo godt an. I løpet av få år ble hun en av Danmarks ledende designere med eksport til de fleste europeiske land.

I dag har hun rundt 400 forhandlere og 15 BKR concept stores og mange shop-in-shops i stormagasiner. 2012/2013 er det hittil beste året i firmaets historie.

Unik og særpreget

En unik stil og designmessig særpreg som alltid preger hennes kolleksjoner er de viktigste grunnene til at Bitte Kai Rand har hatt suksess over mange år i et vanskelig marked.

Hun har holdt fast på sin designmessige integritet og merkets DNA og legger stor vekt på kvalitet både i materialer, passform og håndverksmessig bearbeiding og produksjon.

Modeller, mønstre, prints og farger utvikles in-house fra bunnen av. Det danner fundamentet for hennes unike uttrykk, som også kan beskrives med ord som grafiske linjer, kontraster i materialer og farger, humor og avslappethet. Og selvfølgelig hennes evne til hele tiden å være i forkant av nye trender.

Showrom i Bygdøy Allé

Ingrid og Marianne starter sesongen i sitt showroom i Bygdøy Alle 8. I tillegg til Bitte Kai Rand har de italienske Peruzzi, Vintage Shades, Dea Cudibal, norske Nina Jarebrink, norske Chantelle Ferrant og Maria Zabel smykker.

Powered by Labrador CMS