kristin-kjeldaas-salte

Rosenvinge kjøper So Nize

Rosenvinge AS har kjøpt danske So Nize, som har hatt store problemer de siste årene og utvider produktporteføljen i Skandinavia. Rosenvinge overtar alle rettigheter, leverandøravtaler og selskapets selgere i Danmark og Sverige.

Publisert

Kristin Kjeldaas Salte

- Vi vil fortsette med de samme produktene – som pr dags dato er vesker, sko, belter og skjerf. Det betyr at vi får en mye bredere og mer komplett produktportefølje i Rosenvinge enn før, med hodeplagg, smykker, tørklær, ponchoer, pelsvester, sko, vesker og belter, sier daglig leder i Rosenvinge AS, Kristin Kjeldaas Salte.

- Med de problemene So Nize har hatt de siste årene skal vi jobbe hardt for å bygge opp og utvikle gode relasjoner og tillit i markedet. Selgerne i Sverige og Danmark fortsetter, og våre fem selgere i Norge skal selge produktene fra So Nize i tillegg til de produktene vi har i dag. So Nize har fantastiske produkter av høy kvalitet, som passer godt inn i vårt sortiment, så vi har store forhåpninger og gleder oss til å ta fatt, sier Kristin Kjeldaas Salte.

Powered by Labrador CMS