Anita Godell (t.v.) og Simonetta Traversi står bak Altrostile House

Italiensk og gresk hos Aphru

Anita Godell, gründeren bak det norske merket Aphru, har sammen med sin italienske partner Simonetta Traversi etablert agenturfirmaet Altrostile House.

Publisert

Fire italienske og ett gresk merke presenteres sammen med Aphru i showrommet i Strandveien 13 på Lysaker.

Montelliana, italienske støvler og sneakers

Traversi har lang tekstilbakgrunn, blant annet med sin egen strikkekolleksjon, og deler Anita Godells filosofi om å utvikle og arbeide med bærekraftige, holdbare og varige klær av naturmaterialer. Med Traversis lokalkunnskap og nettverk i det italienske produksjonsmiljøet har de funnet fram til fem merker som tilfredsstiller deres krav til bærekraftig produksjon og materialvalg og som derfor matcher Godells merke Aphru på en god måte.

- Her møtes Italia og Norge! Det er en fin match mellom Aphru og de andre merkene, og mange Aphru-kunder kjøper gjerne ett eller flere av dem. Aphru har nå fått en god kundeportefølje både i Skandinavia og flere andre land, noe som selvsagt er en fordel når vi nå skal opparbeide de andre merkene. Og det er selvsagt også en fordel for Aphru-kundene, som har muligheter til å kjøpe flere gode, bærekraftige merker på samme sted, sier Simonetta Traversi.

Oneonone er håndstrikkede gensere og jakker fra Hellas. Kvinnene som står bak merket driver også opplæring av yngre kvinner for å holde håndverkstradisjonene ved like. Hvert plagg har en tag med navnet på den som har strikket det.

Montelliana er italienske støvler og sneakers av høy kvalitet, med en stil som er blitt godt mottatt i Skandinavia. Anneclaire er produsert av et lite familieselskap i Piemonte, som er kjent for sine cashmere-plagg i høy kvalitet. Tonet er et strikkemerke fra Veneto, kjent for kvalitet og miljøriktig produksjon og materialvalg. Inverni er et italiensk luemerke med en lang rekke modeller som passer godt inn i det skandinaviske markedet. Basert på kun naturlige råvarer har duftmerket Teatro med sine duftpinner, duftlys og romsprayyer blitt godt mottatt i Norge.

Flere av merkene er tilgjengelig for innkjøp også mellom de to tradisjonelle innsalgsperiodene i året.

Oneonone, gresk strikk
Powered by Labrador CMS