amuse-lite
amuse-lite

Amuse hos Dahlstrøm

AMUSE by Veslemøy har inngått samarbeid med Harald Dahlstøm, i firmaet Dahlstrøm AS. Dahlstrøm har fra før merkene Yaya og Summum Women.

Publisert

Amuse by Veslemøy er feminin, litt sporty, litt rampete og litt klassisk. Amuse henvender seg til kvinner som vil at klærne skal fremheve det feminine, og skjule det de ikke ønsker skal være der. Klærne har lekre stoffer og kvaliteter, med god passform.

Denne høstens bestselgere videreføres med deilige, superlette mohairkvaliteter, og finnes i mange delikate farger. De kan gjerne kombineres med ensfargede eller mønstrete sjal i ull og silke. Alle genserne i kolleksjonen lar seg lett kombinere med tøffe skjørt.

- Vi har valgt tunge, sandvaskede silkestoffer til våre bluser. Enten de du kan brukes til hverdags, eller den du tar på deg når du ønsker en litt mer pyntet vri. Fargene spenner fra det sarte og feminine, til de tunge og eksklusive edelsten fargene som passer til kveldsbruk.

- Vi har de tøffe kjolene som du kan matche med høye støvler, eller lave boots. De kjolene du kan bruke hver dag, eller de kjolene du kan bruke til middagsselskaper eller andre festlige anledninger. Kjolene har enten ¾ arm eller lang arm, slik at de også kan brukes alene. De matcher med kåpen, som finnes i flere farger, og som passer enhver anledning, eller den lekre pelsjakken som passer enten til jeans eller utenpå kjolene, sier Veslemøy Sæter i Amuse by Veslemøy.

Kolleksjonen vises hos Harald Dahlstrøm AS i hans showrom i Nils Lauritzønsvei 34.

Powered by Labrador CMS